Fraude

Introductie

Bent u verdachte in een fraudezaak? Een veroordeling voor het plegen van fraude kan ernstige gevolgen voor u hebben. De advocaten bij ons op kantoor zijn gespecialiseerd in het strafrecht en zorgen ervoor dat u zo goed mogelijk verdedigd wordt. Daarbij beschikken wij ook over advocaten die voor u kunnen werken op basis van een toevoeging. Zoek daarom zo snel mogelijk contact om te zien wat wij voor u kunnen doen!

Kom in actie!

Heeft u een dagvaarding ontvangen, moet u op verhoor komen, of heeft u te maken met politie of justitie? Bel ons voor een gratis intake! Wij helpen u altijd.
Bel:
088 – 374 79 91

Wanneer is er sprake van fraude?

Volgens het Nederlandse strafrecht moet uw gedrag aan een aantal voorwaarden voldoen voordat er sprake is van fraude. Deze voorwaarden staan in artikel 326 van het Wetboek van Strafrecht.

Er is sprake van fraude als;
– Door list en bedrog
– Economisch voordeel wordt behaald
– Ten koste van een ander persoon of bedrijf

Fraude wordt op allerlei vlakken gepleegd. Zo hebben onze advocaten de laatste jaren te maken gekregen met uitkeringsfraude, bijstandsfraude, belastingfraude, faillissementsfraude, internetfraude, pinpasfraude, hypotheekfraude, elektriciteitsfraude en verzekersfraude.

Wat voor straf staat er op het plegen van fraude?

Het plegen voor fraude wordt in het Nederlandse strafrecht gezien als een zwaar delict. Als u veroordeeld wordt voor het plegen van fraude kan dit maximaal leiden tot een gevangenissstraf van 4 jaar of een boete van 82.000 euro. Daarnaast zal u bij een veroordeling ook vaak de schade die u gemaakt heeft moeten vergoeden in een civiele procedure.

Hoe verloopt de procedure in het geval van fraude?

Bij een verdenking voor fraude wordt u op enig moment verhoord door de politie. Onze ervaring is dat het belangrijk is om direct met een advocaat in contact te komen. Hierdoor wordt voorkomen dat u dingen zegt of doet die later niet meer terug te draaien zijn.

Als het OM u na het verhoor nog steeds als verdachte ziet zal er een zitting bij de politierechter of de meervoudige kamer volgen. Daar zal de rechter onderzoeken of hij voldoende overtuigd is dat u zich schuldig heeft gemaakt aan het plegen van fraude. Er wordt dan door de rechter ook een straf aan u opgelegd.

Wat kunnen onze advocaten voor u betekenen?

Onze advocaten zijn allemaal gespecialiseerd in het strafrecht. Door hun expertise kunnen zij u zo goed mogelijk adviseren zowel voor, tijdens, of na de zitting bij de politierechter. Uit ervaring weten wij dat het belangrijk is om zo’n vroeg mogelijk stadium een advocaat in te schakelen. Hierdoor kunnen zij zich optimaal voorbereiden op uw zaak.

Wij beschikken over meerdere kantoren in het land, waardoor wij zeer snel ter plaatse kunnen zijn in het hele land. Er is altijd een advocaat bij u in de regio die uw verdediging op zich kan nemen.

Neem contact met onze advocaten

Bent u verdachte in een fraudezaak? Bent u opgeroepen om te worden verhoord? Of komt uw zaak voor bij de politierechter? De advocaten bij ons op kantoor zorgen voor de best mogelijke uitkomst van uw zaak. Zoek daarom zo snel mogelijk contact met ons!

U kunt ons bereiken door een webformulier op onze website in te vullen of door ons te bellen. Er zijn 7 dagen per week specialisten bij ons op kantoor aanwezig. Zij zullen ervoor zorgen dat u binnen 24 uur een advocaat heeft die u bijstaat!


Tel: 088 - 374 79 91
Whatsapp: 06 - 497 706 75

Contact

Heeft u te maken met politie of justitie? Neem contact op met onze juridische intakebalie die 7 dagen per week voor jou klaar staat. Wij behandelen uw vraag binnen 1 werkdag zodat u gelijk weet wat u te wachten staat!

 088 - 374 79 91  06 - 497 706 75

Advocaten

Wij hebben meerdere advocaten klaar staan, elk gespecialiseerd in strafzaken.


Over ons

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij hebben meerdere advocaten klaar staan, elk gespecialiseerd in strafzaken.
Winkeldiefstal

Winkeldiefstal

Meer
Mishandeling

Mishandeling

Meer
Fraude

Fraude

Meer
Drugshandel

Drugshandel

Meer
Huiselijk geweld

Huiselijk geweld

Meer
Smaad

Smaad

Meer
Hennepkwekerij

Hennepkwekerij

Meer
Diefstal

Diefstal

Meer
Oplichting

Oplichting

Meer
Openbare orde

Openbare orde

Meer
Heling

Heling

Meer

Staat uw situatie hier niet tussen? Geen probleem, wij helpen u in elke strafrecht situatie.

Juridische hulp in drie simpele stappen

Laat uw gegevens achter

Laat uw gegevens achter

Laat uw gegevens achter zodat wij zo spoedig mogelijk met u in contact kunnen komen. Dit is 100% vertrouwelijk.

Contact met de intakebalie

Contact met de intakebalie

U wordt teruggebeld door een jurist van onze intakebalie die samen met u volledig vertrouwelijk uw zaak doorneemt.

De beste bijstand in uw zaak

De beste bijstand in uw zaak

Als het nodig is helpen onze strafrecht advocaten u door de procedure, ook pro deo.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Stel uw vraag aan een van onze strafrecht specialisten. Wij beoordelen graag vrijblijvend uw zaak en geven u een eerste advies.
  Lees onze privacy statement

  Contact

  Advocaat-politierechterzaken.nl

  Tel: 088 - 374 79 91
  Whatsapp: 06 - 497 706 75

  Openingstijden
  Maandag – donderdag 08:00 – 20:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 16:00 uur
  Zaterdag – zondag 12:00 – 16:00 uur

  Lidmaatschappen