Drugshandel

Introductie

Wordt u ervan verdacht te hebben gehandeld in verdovende middelen zoals cannabis (marihuana), cocaine, heroine, XTC, GHB of een andere drug? Het handelen in verdovcende middelen is een strafbaar feit. Het overtreden van deze wetten kan ernstige gevolgen hebben voor de rest van uw leven. De advocaten bij ons op kantoor weten hoe zij u het beste kunnen helpen bij drugszaken vanwege hun jarenlange ervaring. Daarbij kunnen wij u wellicht ook bijstaan op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Zoek daarom zo snel mogelijk contact met ons kantoor!

Kom in actie!

Heeft u een dagvaarding ontvangen, moet u op verhoor komen, of heeft u te maken met politie of justitie? Bel ons voor een gratis intake! Wij helpen u altijd.
Bel:
088 – 374 79 91

Wanneer is er sprake van het handelen in verdovende middelen?

Alhoewel de handel in cannabis en hasj tegenwoordig onder bepaalde voorwaarden wordt gedoogd in Nederland, is het handelen in beginsel verboden. In de Opiumwet is bepaald voor welke stoffen het verboden is om daarin te handelen en welke straffen daarop staan.

Wat voor straf staat er op het handelen in verdovende middelen?

In de Opiumwet is ook bepaald wat voor straffen u boven het hoofd hangen wanneer u wordt verdacht van het handelen in verdovende middelen. Afhankelijk van de soort drug en de hoeveelheid drugs die het betreft kan u ook een andere straf worden opgelegd. Deze straffen kunnen oplopen van enkele maanden gevangenisstraf in combinatie met een boete tot een gevangenisstraf van maximaal 8 jaar.

Hoe verloopt de procedure in het geval van het handelen in verdovende middelen?

Wanneer u verdacht wordt van het handelen in verdovende middelen zal u waarschijnlijk zijn betrapt met de betreffende verdovende middelen op zak. Er zal dan eerst een verhoor plaatsvinden door de politie. Het is zeer belangrijk om dan op korte termijn een advocaat in te schakelen voor bij het eerste verhoor. Het vroegtijdig inschakelen van een advocaat kan ervoor zorgen dat u zichzelf niet verder belast in de eerste fase van het onderzoek tegen u. Dit komt u ten goede later in het proces.

Mocht het OM u na het verhoor nog verder verdenken dan zal u later worden gedagvaard om ter zitting te verschijnen. De rechter zal op de zitting onderzoeken of u zich schuldig heeft gemaakt aan het handelen in verdovende middelen. Bovendien zal de rechter bepalen wat voor straf er aan u opgelegd zal worden voor het handelen in verdovende middelen.

Wat kunnen onze advocaten voor u doen?

Ons kantoor is gespecialiseerd in strafzaken. Dat betekent onder andere dat onze advocaten zeer veel ervaring en expertise hebben in het behandelen van drugszaken. Door hun expertise kunnen zij u het beste bijstaan wanneer u wordt verdacht van het handelen in verdovende middelen zowel voor, tijdens, of na uw zitting bij de politierechter. Het is belangrijk om zo snel mogelijk contact met een van onze advocaten op te nemen. Zij kunnen zich daardoor zo goed mogelijk inlezen en voorbereiden op uw zaak.

Door onze verschillende locaties in Nederland, is er altijd een geschikte strafrechtspecialist bij u in de regio. Wij kunnen dus overal in Nederland de verdediging snel op ons nemen.

Neem contact met onze advocaten

Wordt ervan verdacht te hebben gehandeld in verdovende middelen? Wordt u binnenkort verhoord? Of bent u gedagvaard op de zitting te verschijnen? Wij beschikken over strafrechtadvocaten die veel ervaring hebben in het behandelen van drugszaken. Daarom kunnen zij u het allerbeste bijstaan bij uw zaak. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met een van onze specialisten om uw zaak zo goed mogelijk te laten begeleiden!?

U kunt ons bereiken door een webformulier op onze website in te vullen of door ons te bellen. Er zijn 7 dagen per week specialisten bij ons op kantoor aanwezig. Zij zullen ervoor zorgen dat u binnen 24 uur een advocaat heeft die u bijstaat!


Tel: 088 - 374 79 91
Whatsapp: 06 - 497 706 75

Contact

Heeft u te maken met politie of justitie? Neem contact op met onze juridische intakebalie die 7 dagen per week voor jou klaar staat. Wij behandelen uw vraag binnen 1 werkdag zodat u gelijk weet wat u te wachten staat!

 088 - 374 79 91  06 - 497 706 75

Advocaten

Wij hebben meerdere advocaten klaar staan, elk gespecialiseerd in strafzaken.


Over ons

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij hebben meerdere advocaten klaar staan, elk gespecialiseerd in strafzaken.
Winkeldiefstal

Winkeldiefstal

Meer
Mishandeling

Mishandeling

Meer
Fraude

Fraude

Meer
Drugshandel

Drugshandel

Meer
Huiselijk geweld

Huiselijk geweld

Meer
Smaad

Smaad

Meer
Hennepkwekerij

Hennepkwekerij

Meer
Diefstal

Diefstal

Meer
Oplichting

Oplichting

Meer
Openbare orde

Openbare orde

Meer
Heling

Heling

Meer

Staat uw situatie hier niet tussen? Geen probleem, wij helpen u in elke strafrecht situatie.

Juridische hulp in drie simpele stappen

Laat uw gegevens achter

Laat uw gegevens achter

Laat uw gegevens achter zodat wij zo spoedig mogelijk met u in contact kunnen komen. Dit is 100% vertrouwelijk.

Contact met de intakebalie

Contact met de intakebalie

U wordt teruggebeld door een jurist van onze intakebalie die samen met u volledig vertrouwelijk uw zaak doorneemt.

De beste bijstand in uw zaak

De beste bijstand in uw zaak

Als het nodig is helpen onze strafrecht advocaten u door de procedure, ook pro deo.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Stel uw vraag aan een van onze strafrecht specialisten. Wij beoordelen graag vrijblijvend uw zaak en geven u een eerste advies.
  Lees onze privacy statement

  Contact

  Advocaat-politierechterzaken.nl

  Tel: 088 - 374 79 91
  Whatsapp: 06 - 497 706 75

  Openingstijden
  Maandag – donderdag 08:00 – 20:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 16:00 uur
  Zaterdag – zondag 12:00 – 16:00 uur

  Lidmaatschappen